standard-title DR. VANSTEENLAND

DR. VANSTEENLAND

Uitgebreide studies en ervaringen

Met grote onderscheiding studeerde Dr. Vansteenland af als arts in 1982. Daarna specialiseerde ze zich gedurende 7 jaar. Deze specialisatie gebeurde eerst in algemene heelkunde in Antwerpen en daarna in plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde in Brussel en Rotterdam.

Gedurende vele jaren heeft ze zich toegelegd op algemene plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie.

De esthetische operaties worden uitgevoerd in een gespecialiseerd centrum, nl. www.beclinic.com. Be Clinic staat voor één van de best presterende uitrustingen ter wereld op het vlak van veiligheid. Wat betreft chirurgie zijn de hypermoderne operatiekwartieren uitgerust met laminar flow om de risico’s op infecties nog te verlagen en het genezingsproces te optimaliseren. Op het gebied van esthetische geneeskunde worden eveneens top technologieën gebruikt.

De consultaties en ambulante behandelingen gebeuren in de privé-praktijk.

Zeer omvangrijk aanbod aan behandelingen en ingrepen

De uitgebreide ervaringen van Dr. Hilde Vansteenland resulteren in een groot aanbod aan esthetische ingrepen voor lichaam en gelaat en ook voor natuurlijke behandelingen voor gelaatsverjonging.

U kan het aanbod aan behandelingen bekijken op de pagina behandelingen. KLIK HIER

Hierin krijgt u per behandeling een uitgebreide uitleg over de ingrepen of gelaatsbehandelingen. Wij informeren u uitvoerig over de behandeling of operatie, complicaties, nabehandeling, prijs en resultaat.

Informeren en een uitstekend beeld scheppen over de te verwachten resultaten in overeenstemming met uw behoeften is een ijzersterke specialiteit van Dr. Vansteenland.

  • EEN HART VOOR SCHOONHEID
  • STEEDS OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN
  • PERSOONLIJK ADVIES
  • UITGEBREIDE STUDIES EN ERVARINGEN
  • ZEER HOGE KLANTENTEVREDENHEID